top of page

Opsporing en recuperatie van voertuigen

Het is een steeds frequenter probleem voor leasingmaatschappijen en ondanks een interne screening, slagen er toch steeds malafide ondernemingen of personen in om een leasingvoertuig in handen te krijgen. Dit probleem zal er niet op verbeteren nu ook meer en meer aan private lease wordt gedaan.

Wij stellen frequent vast dat enige tijd wel betaald wordt voor het voertuig, maar de betalingen dan plots stoppen, dikwijls na een overname of wanneer de onderneming op de rand van het faillissement staat. Soms wordt zelfs een eerste betaling niet uitgevoerd.

Heeft uw bedrijf last van onregelmatige betalers of klanten die helemaal niet betalen? Oproepen om het voertuig in te leveren worden niet beantwoord of komen ongeopend terug? U kunt een beroep doen op ons detectivekantoor voor de opsporing en recuperatie van leasingwagens en het opsporen van de bijhorende schuldenaars. Wij staan garant voor snelle interventies waarbij u regelmatig tussentijdse updates van ons krijgt. Ons kantoor heeft dankzij deze troeven een hoog recuperatiepercentage. Uw voornaamste zorg is uiteraard het terugkrijgen van uw voertuig en dit zo snel mogelijk terug in roulatie brengen.

Wij stellen verschillende onderzoeksdaden in functie van uw dossier, waaronder een grondig achtergrondonderzoek naar uw schuldenaar met inbegrip van lokalisering van de potentiële verblijfplaatsen van uw schuldenaar én bergplaatsen van het leasingvoertuig. Wij spreken uw schuldenaar aan en onderhandelen om de openstaande schuld te regelen. Dikwijls is uw cliënt behoorlijk onder de indruk van onze tussenkomst in het dossier en werken zij vlot mee. Ook zonder medewerking kunnen wij overgaan tot recuperatie van het voertuig, in samenwerking met uw vaste takeldienst en in overleg met de lokale politie die wij tijdig op de hoogte brengen van de situatie.

HEBT U NOOD AAN EEN PROFESSIONELE AANPAK VAN UW PROBLEEM?

Engels & Partners - Logo (2) met transpa
bottom of page