Meer weten? Contacteer ons

Controle baanpersoneel

 

Hebt u een vermoeden dat een werknemer zich met andere zaken bezighoudt tijdens de werkuren? Mogelijks hebt u reeds van verschillende klanten bericht ontvangen dat een afspraak niet werd nagekomen of is er een merkbare daling van uw klantenbestand of in uw omzet vast te stellen? Controle op baanpersoneel is niet vanzelfsprekend en zelfs een GPS volgsysteem kan met moderne technologie omzeild worden. Ook thuiswerkend personeel valt moeilijk te controleren. Wij kunnen voor u nagaan of er iets meer aan de hand is en het nodige bewijs hiervan leveren.

Ontslagvergoeding

U kunt een ontslagvergoeding uitsparen bij het beëindigen van de samenwerking met uw werknemer, hetzij vanwege dringende en zwaarwichtige reden of in onderling akkoord. U mag namelijk een privédetective inschakelen om bijvoorbeeld het bestaan na te gaan van een dringende reden zoals valsheid in geschrifte. Hiervoor kunt u bovendien ook een strafklacht neerleggen indien u dat wenselijk acht.

© 2019 Engels & Partners vof - Detectives - Experten | FOD BiZa 14.1839.09 | GSM: 0493 49 42 42 | e-mail: info@engels-partners.be |